Manchester United hátizsák 2019/20

Manchester United hátizsák 2019/20

MU-20-07

Új termék

Manchester United Hátizsák 2019/20-as 

Anyaga:

100% Polyester, mely kifejezetten puha tapintású kényelmes és praktikus viselet mely mosógépben könnyedén tisztán tartható

Mérete: 42 x 32 x 16-cm

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

13 990 Ft‎

Itt az utazási főszezon, elengedhetetlen egy praktikus hátizsák. Figyelmedbe ajánljuk a Manchester United együttesének hivatalos, fekete, klub logóval és a klasszikus három adidas csíkkal ellátott hátizsákját.
Kialakítása miatt tökéletesen elfér benne minden edzőfelszerelés, állítható pántjainak köszönhetően pedig remekül oszlatja el a terhelést a vállakon. De nem csak az edzésekre tökéletes, elengedhetetlen kelléke a kirándulásoknak is, hiszen nagy belseje miatt bőven pakolhatunk bele szendvicset,üdítőt, és egyéb dolgokat.A táska belül mély és tágas és a rekeszeinek köszönhetően,minden elfér benne, ami csak az iskolába,vagy egy kiránduláshoz kellhet.Oldalt bővíthető pánt amivel könnyedén növelheted a táska méretét Belül óriási tároló rész ahol az értékeidet tárolhatod, vagy éppen egy táblagépnek is kiváló tároló része lehet,oldalt pedig két rekesz van kialakítva, az üdítőitalok, szendvicsek tárolására .Siess, ne maradj le róla és rendeld meg még ma! .Ugyan a csapat az előző idényben finoman szólva sem teljesített jól, mivel a Bajnokok Ligája küzdelmeitől is viszonylag hamar búcsúztak, még a Premier Leaguéban a városi rivális Manchester City mögött 32 pont hátránnyal mindössze a hatodik helyen zárták a pontvadászatot, így csak az Európa Ligában indulhatnak majd jövőre. Ha ennek ellenére kitartasz mellettük, akkor ez a hátizsák tökéletes kiegészítője lehet a kiránduláshoz, rövidebb utazáshoz egyaránt.Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! 

A termék főbb jellemzői:

-Eredeti 2019/20 as Manchester United hátizsák
-Fekete színű
-Több cipzáros tároló rekesz
-Mindkét oldalt két zseb, mely a kulacs vagy üdítő tárolására használható
-Párnázott vállpánt

Mancheter United hátizsák eredeti Adidas minőségben mely praktikus viselet edzésre és egyéb hétköznapi viseletre, hiszen kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően  súly eloszlik gerincoszlopon.A táska belül mély és tágas és a három rekeszének köszönhetően,minden elfér benne, ami csak az edzésre egy kiránduláshoz kellhet.Elöl kicsi cipzáras rekesz  található az üdítőitalok,szendvicsek tárolására vagy éppen egy táblagépnek is kiváló tároló része lehet.Ez a különleges megjelenést biztosító hátizsák kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet biztosít, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Sál (fehér)

Manchester United Sál (fehér)

Manchester United Sál (fehér)

Anyaga:100%- Akril szövet

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában