Manchester United Baseball Sapka 2018/19

Manchester United Baseball Sapka 2018/19

MU-19-13

Új termék

Manchester United Baseball Sapka 2018/19 

Anyaga:

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

6 990 Ft‎

A Manchester United együttese igyekszik évről – évre kielégíteni szurkolói igényeit, ezért folyamatosan dobja piacra azokat a termékeket, amelyekben a rajongók előszeretettel képviselhetik kedvenc alakulatuk színeit. Ilyen a gárda hivatalos, piros, klub és adidas logóval ellátott baseball sapkája, amely a nyári meleg ellen remekül használható, ugyanis a napsugarak ellen tökéletesen véd. Elengedhetetlen kelléke ez a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek is, de a strandon sem elhanyagolható kellék. Anyagának köszönhetően nem izzadunk bele olyan gyorsan, valamint modern kinézete miatt bárhol, bármikor felveheted. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek meg ebben kedvenceitek mérkőzéseit.  Minden fanatikus „Vörös ördög” rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis tökéletes ajándék is lehet egy – egy ismerősünknek születésnapjára vagy névnapjára. Elengedhetetlen kelléke ez a szabadtéri meccsnézéseknek is.

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United 2018/2019-es baseball sapka

- anyaga: 100% pamut

- kiváló minőség

- eredeti Adidas termék

- alapszine: piros,fekete csíkozással

- a sapka elején a Manchester United logója található, hátulján pedig az Adidas
  embléma


Ezzel a sapkával színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Manchester United 2018/19-es baseball sapka mely kitűnő ajándék lehet minden fanatikus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a szigetországiakat

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában