Árcsökkenés
Manchester United Kötött Sapka (New Era)

Manchester United Kötött Sapka (New Era)

MU/NE

Új termék

Manchester United Kötött Sapka

Anyaga:100% gyapjú-akrill

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

4 990 Ft‎

5 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Ugyan még csak most köszönt be a tél, de hamarosan megérkeznek  az igazi mínusz fokok is, amire nem árt időben felkészülni ezzel a praktikus viseletűés kiváló minőségű New Era termékkel.A Manchester United nemrégiben szerződést kötött a világhírű baseball sapka gyártóval a New Era-val.A vállalatot 1920- New Yorkban alapították meg,az amerikai cégóriás mára a világ egyik legnagyobb brandje közt emlegetik  termékeit több mint 125 országban értékesítenek.A márka előbb meghódította az Amerikai bajnokságok közül az NBA-t, később megvetette lábát az európai futball piacán is, így több mint 500 különböző licenccel rendelkezik a portfóliójában.Képviseld kedvenc csapatodat az év hidegebb időszakaiban is. A termék tökéletes kelléke a szabadtéri meccsnézéseknek, akár a stadionban akár kivetítő előtt a hidegebb napokon

A termék főbb jellemzői:

- Mancheter United New Era kötött sapka fekete színben

- Anyaga: 100% polyester

- Mérete: felnőtt illetve kamasz

- Eredeti New Era termék, hímzett márkanév

- Oldalt a visszahajtható részen a hivatalos logó

- 2018-19-es modell

- Kényelmes puha viselet

 

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.Képviseld kedvenc csapatodat az év hidegebb időszakaiban is. Válaszd a Manchester United együttesének hivatalos, klub logóval ellátott, edző sapkáját. 
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj,rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában