Arsenal Téli Sapka 2019/20 (kötött)

Manchester United Téli Sapka 2020/21 (kötött)

ARS-SP20

Új termék

Manchester United Téli Sapka 2020/21 (kötött) 

Anyaga:

100% pamut

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

5 990 Ft‎

Az ősz már javában beköszöntött itthon igaz, a hőmérséklet még 28 fok körül mozog. A reggeli órák ugyan hűvösebbek, érezhető már, hogy közeleg a tél. Nem árt, ha időben felkészülünk rá. Ha a Manchester United a kedvenc csapatod, és szeretnéd a téli szürke hétköznapokat feldobni kedvenc alakulatod termékeivel, akkor a hivatalos, piros színű, adidas és klub logóval ellátott kötött sapka tökéletes választás lehet. Anyagának köszönhetően jól szigetel, így a csípős reggeleken nem fagy le a fülünk, és nem fázunk meg benne olyan könnyen. Megmutathatod mindenkinek, hogy kinek drukkolsz a szezon során, és büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és logóját. A vörös ördögök komoly erősítésekre szánták el magukat, hiszen hosszú idő után szeretnének ismét bajnoki címet ünnepelni, amihez a liverpool-t és a városi rivális Manchester City-t is maguk mögé kell utasítaniuk. Több kiszemeltje is van az angoloknak, köztük Jack Grealish, az Aston Villa 25 esztendős szélsője, akiért 40 millió €-t is elkérhetnek. Felmerült mellette Ousmane Dembélé leigazolása is a Barcelonától, akiért viszont már 56 millió € körüli összeget kellene kifizetni.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2020/21-as termék

- anyaga: 100% pamut

- Manchester United címerrel díszített, kötött sapka

- kényelmes viselet

Vásárold meg most eredeti, Manchester United címeres, Adidas márkajeles, piros színű téli sapkánkat, amely kifogástalanul funkcionál a hideg, fagyos időjárásban! Kitűnő ajándék lehet minden Arsenal rajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki elkötelezett szurkolója az angol csapatnak.Edzésre és sportoláshoz is kiváló viselet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában