Bajnokok ligája mérkőzés

Írta: Pap Zsolt In: Root On: Hozzászólás: 0 Találat: 1948

Vajon megtörténik a csoda és megfordítja Barcelona a mérkőzést? Sok szurkolót foglalkoztat ez a kérdés, hiszen a 4-0-ás hátrány rettenetesen sok , és a Barcelonának figyelnie kell, hiszen a Psg is képes bárhol, bárki ellen gólt szerezni és az végzetes lehet a baszkok számára.

Barcelona - Paris Saint Germain

Bajnokok ligája mérkőzés

 

 

Vajon megtörténik a csoda és megfordítja Barcelona a mérkőzést?

Sok szurkolót foglalkoztat ez a kérdés, hiszen a 4-0-ás hátrány rettenetesen sok , és a Barcelonának figyelnie kell, hiszen a Psg is képes bárhol, bárki ellen gólt szerezni és az végzetes lehet a katalánok számára. Ahhoz, hogy a katalánok még a legjobb nyolc között is érdekeltek legyenek a Bajnokok ligájában valóságos csodára lenne szükség, hiszen az Európai kupákban még soha nem fordult elő, hogy egy csapat a 0–4-es eredmény után a visszavágón kiharcolja a továbbjutást. Nagy összeget nem tennénk a Barcelonára, de ha sikerülne az első 20-25-percben betalálni akkor felcsillanhat remény, hiszen a Messi-Neymar-Suarez hármastól gyakran láttunk már elképesztő teljesítményt.

 

Bár a távázását nemrég bejelentő  Luis Enrique bizakodó, ugyanis ezt nyilatkozta a hivatalos sajtótájékoztatón : - Ha az ellenfelünk tudott 4 góllal nyerni ellenünk, akkor mi nyerhetünk 6-0-ra is, rengeteg alkalommal nyertünk már legalább négy góllal mások ellen is, de persze nagyon nehéz dolgunk lesz. A PSG elleni odavágó óta sok minden történt, jó helyzetben vagyunk, jó a csapat mentalitása, két gólzáporos győzelmet arattunk az elmúlt két hétben, szóval a formánkra nem lehet panasz. A szurkolóinktól nem is kérhetek mást, mint hogy buzdítsák a csapatot, legyenek türelmesek velünk a meccs során. Nem foglalkozunk semmi mással, csak hogy legyőzzük a PSG-t. A remény hal meg utoljára...

 

Unai Emery a Párizs szakvezetője eképp vélekedett:

Úgy kell kimennünk a Camp Nou gyepére mintha 0-0-lenne a mérkőzés. tisztelnünk kell a Barcelonát. A játékosoknak és a stábnak is azt üzenem: 90 perc még hátra van. Tudjuk, hogy szenvedni fogunk Barcelonában, nagyon hosszú 90 perc vár ránk”

 

A  Psg-nek a védelmét kell megszervezni és türelmesen kivárni a lehető legjobb alkalmat a kontratámadásra és véglegesen megbecsételni a Barcelona sorsát és ünnepelni a következő körbe jutást.

Jó szurkolást mindenkinek !

 

Egy régi Barcelona fordítás a Milan ellen:

https://www.youtube.com/watch?v=Z2y2X7AoVpc

Hozzászólás

Szóljon hozzá