Juventus új címer a 2017/18-as szezontól

Írta: Pap Zsolt In: Root On: Hozzászólás: 0 Találat: 2295

A fanatikus Juventus szurkolók tiltakozása ellenére a következő szezontól megváltozik a klub címere.

Juventus új címer a 2017/18-as szezontól

A fanatikus Juventus szurkolók tiltakozása ellenére a következő szezontól megváltozik a klub címere.A Torinóiak 2005 óta használták címerüket ami megannyi sikert és történelmet viselt magán.Az új címert a Juventus elnöke Andrea Agnelli próbálta szépíteni és ezt nyilatkozta : „Az új logóval új időszámítás kezdődik a Juventusnál, a dizájnnal kapcsolatban pedig közölte, hogy a „kor igényeinek megfelelő címert akartak”, amin több, mint egy évig dolgoztak a tervezők.Őrületes média kampányba fogtak a klub előljárói ezzel is népszerűsítve döntessük helyességét.

Itt a játékosok nyilatkoznak a klub új címeréről:

https://www.youtube.com/watch?v=xx7sO9dvZ0k

 

Más véleméyek is megjentek a címerrel kapcsolatban, ezek szerint a Zebrák vezetői szeretnék népszerűsíteni a klubot és ebben a fiatalabb generációkban látják a legnagyobb potenciált.

A fiatalabb szurkolók ugyanis nem  kötődik olyan szorosan a hagyományokhoz, mint a fanatikus szurkolók, vagy az idősebb generációk. A friss, modern, letisztult stius közelebb áll hozzájuk,jobban megjeleníthető  különböző eszközökön.Fontos szempont még a mostanában oly divatos betörés a Távol -Keleti piacokra vagy az Usában rejlő hatalmas lehetőség.

Nem tisztünk állást foglalni ebben a kérdésben, de halkan megjegyeznénk a labdarúgást az érzelmek és a tradíciók tették a világ legnépszerűbb sportjává.

Hozzászólás

Szóljon hozzá