Sportszermárkát vált a Chelsea!

Írta: Pap Zsolt In: Root On: Hozzászólás: 0 Találat: 1512

A következő 2017/18-as szezontól a Chelsea Nike felszerelésben lép pályára. Az Amerikai óriás cég tavaly októberben jelentette be a megállapodást.

Sportszermárkát  vált a Chelsea !

A  következő 2017/18-as szezontól a Chelsea Nike felszerelésben lép pályára.Az Amerikai óriás cég tavaly októberben jelentette be a megállapodást,  melynek értelmében a szerződés következő szezontól lép életbe, amivel igen jól jár majd a Chelsea, hiszen a szerződésben rögzítettek szerint évente 66 millió euró üti majd a londoniak markát. Bár a klubnak még 7-évig szerződése volt a jelenlegi beszállítóval az Adidas-al ,kifizette a közel 40-milliós a szerződés értelmében járó kompenzációs díjat.

 A szerződés bejelentését követően mindkét fél elégedetten nyilatkozott

Chelsea igazgatója Marina Granovskaia mondta:

"Ez egy hihetetlenül izgalmas és fontos szerződés a klub életében. Mint a Chelsea, és a Nike is ismert brand szerte a világon,ami garanciát ad a sikeres együttműködésre és nagyon várjuk, hogy együtt dolgozzunk. Meggyőződésünk, Nike lesz képes támogatni a növekedést az új piacok, valamint segít fenntartani a helyünket a világ  elit klubjai közt.

Trevor Edwards a Nike elnöke, azt mondta:

"Chelsea egy világszínvonalú csapat gazdag hagyomány és szenvedélyes szurkolók szerte a világon.A partnerséggel a  Chelsea-vel kötött megállapodás megerősíti vezető pozíciónkat a labdarúgás világában.”

A hatalmas üzlettel azonban éves szinten a Chelsea még mindig nem rekorder a szigetországban, a Manchester United ugyanis a nyáron tíz évre szóló, 830 millió eurós üzletet kötött az Adidasszal.

Hozzászólás

Szóljon hozzá