Liverpool sportszár 2021/22 (Hazai)

Liverpool sportszár 2021/22 (Hazai)

Új termék

Liverpool hazai sportszár 2021/22-es

Anyaga:

DRYcell  technológiával készült 100%-polyester, mely 97% nylon, 3% elasztán mely biztosítja az optimális kényelmet a lábnak és minden évszakban a kellemes szellőzést, intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

Ha már megvásároltad a hivatalos hazai mezt és sportszárat, akkor ne maradjon ki a szettből a Liverpool gárdájának hivatalos, piros színű, nike logóval ellátott sportszára, amelyben olyan futballisták lépnek majd az Anfield Road gyepére, mint Mohamed Salah, Roberto Firmino, vagy éppen Fabinho. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! A csapat már gőzerővel készül a 2021-22-es esztendőre, amit már a szurkolók is nagyon várnak, hiszen újra visszatérhetnek a koronavírus járvány után a lelátókra. Jürgen Klopp szeretne idén legalább duplázni, hiszen az előző idény nem úgy sikerült, ahogy azt szerették volna. Idén a legfontosabb cél a bajnoki cím, mellette pedig a Bajnokok Ligája győzelem. Erre minden esélye meg van a szigetországi alakulatnak, azonban néhány erősítésre még szorulna a liverpooli egyesület. A hátvédsorba megszerezték a Lipcse 22 esztendős bekkjét, Ibrahima Konatét, akiért 40 millió €-t fizettek. Ő talán megfelelő párja lehet Virgil van Dijknak.

A termék főbb jellemzői:


- Liverpool 2021/22-es hazai sportszár piros színben

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Talp résznél csúszásgátló

- Sípcsont részen anyagában szőtt  Nike logó, vádli résznél LFC felirat

- Modern technológia, kényelmes viselet


A sportszárat tervezése során a stratégiai fontos és elsősorban sérülést szenvedő részeknél különleges párnázattal terveztek a láb védelme érdekében. A játékosok ebben a sportszárban fognak pályára lépni hazai mérkőzéseken az Anfielden. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool sportszárban szeretnél focizni ,hiszen tökéletes választás lehet sportoláshoz, ha igazi fanatikus rajongója vagy a klubnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában