Árcsökkenés
Liverpool mez 2019/20 (Hazai)

Liverpool mez 2019/20 (Hazai)

Új termék

Liverpool hazai mez 2019/20-as 

Anyaga:

NB-DRY technológia, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. A keletkező izzadság könnyen távozik, ezáltal a hőérzet egyenletes marad, bármelyik évszakban.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

20 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

Liverpool 2019/20-as hazai mez mely minden Liverpool drukker első számú terméke.Készülj fel időben a 2019-2020-as szezonra és rendeld meg a Liverpool hivatalos, New Balance és az alakulat logójával ellátott, piros, hazai mezét és izguld benne végig kedvenceid találkozóját. Ha szeretnéd te is Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino, Dejan Lovren vagy éppen Andrew Robertson által viselt mezt akkor válaszd ezt a felsőt. A Liverpool együttese az idei szezonban rendkívül jól teljesített hatalmas versenyben van a Manchester
City együttesével a bajnoki címért, és őrületes fordítás után kiverte a Barcelonát a Bajnokok ligája elődöntőjében.Legendás klub, legendás stadion és legendás himnusz.Ez a csapat a Liverpool, mely a Német edző Jürgen Klopp segítségével és fanatizmusával az idei BL döntő résztvevője, és esélyes a sorozat megnyerésére is.
Tökéletes kiegészítője a szurkolói összejöveteleknek, közös meccsnézéseknek, de anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a benti és kinti edzésekhez is elengedhetetlen. 
Technológiának,és a szellőző szöveteknek köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A nyak rész alatt látható a klub történelmének legszomorúbb eseménye a 96-ember halálát okozó Hillsborough-i tragédia emlékére állított örök láng, mely méltóképp emlékezik az áldozatokról.

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Liverpool 2019/20-as hazai mez klasszikus piros színben, fehér csíkozással

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Kényelmes kerek nyakú kivitel

-Varrott  New Balance logó

-Standard Chartered szponzor felirat 

-Hímzett klub címer és és varrott márkajelzés 

 

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában