Liverpool mez 2018/19 (Vendég)

Liverpool mez 2016/17 (Vendég)

Új termék

Liverpool mez 2016/17-es vendég kiadás

Anyaga:

100%-ban NBDry polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív igénybevétel esetén szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen eltávozik és a mez szárazon tart.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

New Balance

34 990 Ft‎

Liverpool 2016/17-es vendég mez, amely könnyű és kényelmes viseletével sportolásra és utcai viseletre is egyaránt használható.A Liverpool együttese az idei felkészülési időszakban lehengerlő teljesítményt nyújt, így reményekkel telve várhatja a 2017/18-as Premier League szezont. A gárda igyekszik megerősíteni a keretét, ezért rekord igazolásnak számító összegért megvásárolta az AS Roma hálóőrét, Alisson Beckert, 72,5 millió €-ért. Ha te is a liverpooli alakulatnak szurkolsz és szeretnél egy teljesen egyedi mezt, akkor válaszd a gárda hivatalos, lila, new balance és klub logóval ellátott vendég mezét. Legyél te is Mohamed Salah, Shaqiri, Fabinho vagy éppen Mané csapattársa. Elengedhetetlen kelléke ez a közös szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek is. Siess, rendeld meg még ma! 

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Liverpool 2016/17-es vendég mez fekete színben

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Kényelmes kerek nyakú kivitel

-Varrott New Balance logó

-Szürke Standard Chartered szponzor felirat 

-Hímzett klub címer, nyak résznél Hillsborough katasztrófa áldozatainak száma

A mez hátulján hímezve látható a  tragikus Hillsborough katasztrófa emlékét őrző jelkép, melyben 96-Liverpool szurkoló vesztette életét.Az angol labdarúgás történetének legnagyobb szerencsétlensége örökre beleíródott a klub történelem fekete lapjaira.Ez a kuriózum mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti  Liverpool mezben szeretnél  drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában