Liverpool mez 2022/23 (hazai)

Liverpool mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Liverpool hazai mez 2022/23-as idény

Anyaga:

A termék DRYcell hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. A keletkező izzadság könnyen távozik, ezáltal a hőérzet egyenletes marad, bármelyik évszakban.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Nagyot küzdött a Liverpool együttese a 2021 – 2022-es Premier League kiírásában, azonban nem tudta megelőzni a Manchester City-t, így végül a második helyen zárt Jürgen Klopp együttese a bajnokságban. A szurkolók nem lehetnek csalódottak, hiszen bőven van ideje erősíteni a következő szezonra a gárdának, ahol nem titkolt cél a bajnokság és a Bajnokok Ligája megnyerése lenne. Ugyan távozott a klubtól Sadio Mané és Divock Origi is, sikerült megszerezni a Benfica támadóját, Darwin Nunezt, akiért 75 millió eurót fizetett ki a szigetországi együttes. Ha te is elkötelezetten rajongsz a klubért, akkor nem kerülheti el a figyelmedet a csapat hivatalos, vörös színben tündöklő, nike logóval és klub címerrel ellátott hazai meze, amely minden fanatikus számára kötelező darab! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljatok együtt a találkozók alatt!

A termék főbb jellemzői:

 
- Liverpool 2022/23-as hazai mez klasszikus piros színben

 -Hivatalos eredeti Nike termék

- Kényelmes kerek nyakú kivitel

- Varrott Nike logó

- Standard Chartered szponzor felirat 

- Hímzett klub címer és és varrott márkajelzés 

 

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában