Liverpool short 2019/20 (Hazai)

Liverpool short 2019/20 (Hazai)

Új termék

Liverpool hazai short 2019/20-as 

Anyaga:

NB Dry  technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, intenzív igénybevétel estén is.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

10 990 Ft‎

Ha már van egy hazai Liverpool mezed, akkor ne feledkezz meg a csapat hazai shortjáról sem! Egészítsd ki ruhatárad és válaszd te is a szigetországi alakulat piros, klub és New Balance emblémával ellátott rövidnadrágját, amely nem csak elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de remek ruhanemű lehet focizáshoz vagy akár otthonra is. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, gumis derekának köszönhetően pedig bárki számára megfelelő viseltet nyújthat. Vásárold meg még ma, hogy tiéd legyen még a Bajnokok Ligája döntő előtt! Technológiának,és a belső hálónak köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool shortban szeretnél focizni vagy drukkolni kedvenc csapatodnak a mérkőzésén

A termék főbb jellemzői:

-Liverpool hazai short 2019/20-as piros színben
-Hivatalos eredeti New Balance termék
-Derék résznél enyhe szorítású gumi, illetve zsinór amivel a short könnyedén  méretre állítható
-Varrott New Balance logó
-Hímzett Liverbird címer, a klub hivatalos jelképe

Legendás klub, kivételes hangulatú stadion és kultikus himnusz.Ez a csapat a Liverpool, mely a Német edző Jürgen Klopp segítségével és fanatizmusával az idei BL döntő egyik résztvevője.Amennyiben te is a Liverpool együttesének szurkolsz a Premier Leaguéban, akkor a figyelmedbe ajánljuk a következő idényre tervezett piros shortot, amelyet olyan futballisták viselnek majd a találkozókon, mint Mohamed Salah, Roberto Firmino, Fabinho vagy éppen Virgil van Dijk. Ha szeretnéd magad te is a csapattársuknak érezni, akkor rendeld meg még ma ezt a terméket!Tökéletes kiegészítője lehet a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek is. Izguld végigebben a következő idény sorsdöntő párharcait, viseld ezt a testnevelés órákon! Siess, ne maradj le róla! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon!

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában