Liverpool mez 2023/24 (vendég)

Liverpool mez 2023/24 (vendég)

Új termék

Liverpool mez 2023/24 (vendég)

Anyaga:

A termék DRYcell hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. A keletkező izzadság könnyen távozik, ezáltal a hőérzet egyenletes marad, bármelyik évszakban.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

35 990 Ft‎

Remekül kezdte a 2023 – 2024-es Premier League szezont a Liverpool. Ugyan jelenleg csak a negyedik helyen állnak a bajnokságban, mindössze három pont a hátránya a listavezető Tottenham gárdájával szemben. Ugyan egy mérkőzést már játszott a Liverpool a londoni alakulat ellen, kétes ítéletek miatt elveszítették azt a találkozót. Ha te is Szoboszlai Dominik csapatának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok is viselnek az idegenbeli mérkőzéseken, akkor ne is keresgélj tovább, vásárold meg nálunk a hivatalos, fehér és zöld színű, nike logóval és a Liverpool címerével ellátott vendég mezt. Könnyű anyagból készült, így kényelmes viseletet nyújt, jól vezeti a vizet és jó légáteresztő, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Nagyszerű ajándék lehet minden Liverpool rajongó ismerősünknek és barátunknak így, ha még nem találtad ki, hogy mit vásárolj születésnapjukra vagy a közelgő karácsonyi ünnepekre, akkor ez a termék lehet a legjobb választás. Siess, ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:

 
- Liverpool 2023/24-es hazai mez

 -Hivatalos eredeti Nike termék

- Kényelmes kerek nyakú kivitel

- Varrott Nike logó

- Standard Chartered szponzor felirat 

- Hímzett klub címer és és varrott márkajelzés 

 

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában