Olaszország sportszár 2018/19 (hazai)

Olaszország sportszár 2018/19 (hazai)

Új termék

Olaszország sportszár 2018-19-es hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 14% pamut, 4% poliészter, 4% spandex amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését intenzív,erőteljes igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

7 990 Ft‎

Ha már beszerezted az olasz válogatott mezét és rövidnadrágját, akkor itt az ideje, hogy teljes legyen a felszerelésed. Vásárold meg te is a csapat hivatalos, kék, puma zokniját. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így kevésbé izzad bele a lábunk a nyári nagy melegben, így bátran használhatjuk ezt az edzések alkalmával. Ha szeretnéd megmutatni, hogy melyik válogatott elkötelezett rajongója vagy, akkor nincs más teendőd, mint megvásárolni a terméket.


A termék főbb jellemzői:

-Olaszország hazai sportszár 2018-19-es szezon
-Anyagában szőtt fehér Puma logó
-Hátul vádli résznél vízszinten csíkozás
-Talprésznél csúszásgátló szövet
-Eredeti Puma termék
-Dri-Fit technológiával készült
-Stratégiailag elhelyezett párnázás
-Ergónómikus kialakítás

A termék a 2017-18-as Puma kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.A zoknit úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a válogatott iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az Azzurrit.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

Olaszország Válogatott 2014-15 VB-mez,Pirlo felirattal

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában