Olaszország mez 2016/17 (Hazai)

Olaszország mez 2016/17 (Hazai)

Új termék

Olaszország 2016/17 hazai mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

23 990 Ft‎

Olasz válogatott hazai mez, mely a klasszikus kék színben pompázik. A könnyű anyag,hálós panelek segítségével biztosítja az optimális vízelvezetést és a szellőzést, így kényelmes viseletet biztosít sportolás közben. Ezt a mezt olyan játékosok mint Riccardo Montolivo, Ignazio Abate , vagy Bonucci elsősorban hazai pályán és a 2016-os Franciaországi Európa bajnokságon viselik majd.Kuriózum a mez oldalán található trikolór, mely megtestesíti a Squadra Azzurra jelképét.

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Olasz válogatott 2016/17-hazai mez

-Hivatalos eredeti Puma termék

-Kerek nyakú kialakítás

-Klasszikus Royal kék szín

-Varrott  Puma logó

-Hímzett szövetségi címer

 

Olasz válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz az Olasz válogatott minden tornán az esélyesek szerepét tölti be,és ennek próbál megfelelni.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Bár az Olasz futball jelenleg elvesztette presztízsét, a többi topp bajnoksággal szemben, a válogatott mindig képes volt megújulni ,mégha védekező felfogásuk nem a legnépszerűbb a szurkolók körében,de ennek eredményesség elvitathatatlan.
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

Olaszország Válogatott 2014-15 VB-mez,Pirlo felirattal

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában