Olaszország hazai short 2018/19

Olaszország hazai short 2018/19

Új termék

Olaszország short 2018/19

Anyaga:

DriCELL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

10 990 Ft‎

 Nyilvánvaló, hogy senki sem elégedett az Olasz labdarúgó válogatott teljesítményével, ám nem szabad csüggedni, ugyanis a világbajnokság után megkezdődnek a küzdelmek a 2020-as Európa Bajnoksági részvételért. Ha te is elkötelezett szurkolója vagy az Azzurrinak, akkor válasz a hivatalos, fehér, puma rövidnadrágot, amely t9kéletes kiegészítője lehet a szabadtéri és beltéri edzéseknek, kerti munkának vagy akár a szabadidős tevékenységeknek, de elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek.

A termék a 2018-19-es PUMA kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az shortot úgy tervezték,hogy a belső háló segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas.

A short főbb jellemzői:

-Olaszország hazai short 2018-19-es széria
-Hímzett fehér PUMA logó
-Varrott nemzeti címer
-Belül hálós kialakítás
-Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

Olaszország Válogatott 2014-15 VB-mez,Pirlo felirattal

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában