Olaszország hazai short 2020/21

Olaszország hazai short 2020/21

Új termék

Olaszország hazai short 2020/21

Anyaga:

DriCELL technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Puma

11 990 Ft‎

Minden futballszurkoló epekedve várja már, hogy kezdetét vegye az Európa Bajnokság. Ha te is közéjük tartozol, és szenvedélyesen rajongsz az olasz válogatottért, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, puma és nemzeti logóval ellátott shortot, amelyet maguk a játékosok, köztük Alessandro Florenzi, Domenico Berardi, vagy éppen Andrea Belotti viselnek majd a mérkőzések alatt. Ha már beszerezted a hozzá tartozó hazai mezt, akkor ez se maradjon ki a repertoárból. Otthon és a stadionban is tökéletes viseletet nyújt. Kényelmes, így nem csak a sportoláshoz kiváló, hanem a szabadidős tevékenységekhez is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon is. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így nem izzadunk meg benne a nyári kánikulában sem. A mezzel felvéve pedig végig izgulhatod majd a kontinensviadal találkozóit.

A short főbb jellemzői:

- Olaszország hazai short 2020-21-es széria
- Hímzett PUMA logó
- Varrott nemzeti címer
- Belül hálós kialakítás
- Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

Olaszország Válogatott 2014-15 VB-mez,Pirlo felirattal

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában