Olaszország sportszár 2020/21 (hazai)

Olaszország sportszár 2020/21 (hazai)

Új termék

Olaszország sportszár 2020/21 (hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 14% pamut, 4% poliészter, 4% spandex amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését intenzív,erőteljes igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

7 990 Ft‎

Sokan várják már, hogy a játékvezető június 11-én útnak indítsa a labdát a 2020-as Európa Bajnokságon, amit tavalyról toltak át idénre a koronavírus járvány miatt. Az első mérkőzés Rómában, a Stadio Olimpicoban rendezik majd meg, amelyet az olasz válogatott játszik a törökök ellen. Ha te is az Azzurrinak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük köztük Lorenzo Pellegrini, Gianluca Mancini, vagy éppen Bryan Cristante is viselnek majd a mérkőzések alatt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hazai mez és short mellett a hivatalos, kék színű, puma logóval és ITALIA felirattal ellátott sportszárat is, amely elengedhetetlen kelléke lesz a tornának. Ebben nem csak otthon, de a stadionban is végig izgulhatod a válogatott összes találkozóját. Siess, rendeld meg még ma. Lepd meg vele magad születésnapod vagy akár névnapodon és izgulj ebben kedvenceidért!


A termék főbb jellemzői:

- Olaszország hazai sportszár 2020-21-es szezon
- Anyagában szőtt fehér Puma logó
- Hátul vádli résznél Italia hímzett szöveg
- Talprésznél csúszásgátló szövet
- Eredeti Puma termék
- Dri-Fit technológiával készült
- Stratégiailag elhelyezett párnázás
- Ergónómikus kialakítás

A termék a 2020-21-es Puma kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. A zoknit úgy tervezték ,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a válogatott iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az Azzurrit. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

Olaszország Válogatott 2014-15 VB-mez,Pirlo felirattal

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában