Olaszország mez 2022/23 (hazai)

Olaszország mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Olaszország mez 2022/23 (hazai)

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

32 990 Ft‎

Nagy menetelésre készül az olasz válogatott a 2023-as év során. A csapat szeretne minden gond nélkül kijutni a 2024-es németországi Európa Bajnokságra. Az esély megvan rá, azonban olyan csapatokkal kell megmérkőzniük, mint Észak – Macedónia, Ukrajna, Anglia és Málta. Nem lesz könnyű dolga Roberto Mancini fiainak, azonban, ha szurkolóik mellettük állnak, nem lehet probléma. Ha te is az Azzurri-ért szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Federico Chiesa, Lorenzo Pellegrini, vagy éppen Jorginho is viselnek a mérkőzések alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, puma logóval és nemzeti címerrel ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó légáteresztő, így a melegebb időben is bátran viselhetjük. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat ezzel a felsővel születésnapjukon és drukkoljatok egyen felsőben a mérkőzések alatt.

A termék főbb jellemzői:

- Olasz válogatott 2022/23-as hazai mez

- Hivatalos eredeti Puma termék

- Kerek nyakú kialakítás

- Klasszikus Royal kék szín

- Varrott  Puma logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Olasz válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hisz az Olasz válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Olasz szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

2014-15 Olaszország Válogatott Vendég mez

Olaszország Válogatott 2014-15 VB-mez,Pirlo felirattal

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában