Portugál Válogatott Hátizsák 2018-19

Portugál Válogatott Hátizsák 2018-19

POR-NÉM-TAS-1

Új termék

Portugál Válogatott 2018-19-es Hátizsák

Anyaga:Polyester

Mérete: 46-cm x 29-cm

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

12 990 Ft‎

Ugyan Portugália válogatottja nem a végső esélye a világbajnokságnak, a nemzeti csapat mégis okozhat meglepetést a tornán Cristiano Ronaldo vezetésével. Ha te is szimpatizálsz a portugálókkal, akkor figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros, a nemzet logójával ellátott hátizsákját. Méretei miatt rendkívül jól lehet benne pakolni, így nem csak iskolába, de edzésre és rövidebb kirándulásokra is megrakhatjuk. Állítható pántjai miatt egyenletes a súlyeloszlása, így nem okoz akkora terhelést a viselése. Remek ajándék lehet egy születésnapra vagy éppen névnapra.

A termék főbb jellemzői:

-Anyaga :100-% polyester

-Kiváló minőségű eredeti termék

-Mérete: 46-cm x 29-cm

-Párnázott és állítható vállpánt, Nike emblémával

-Piros színkombináció

-Több cipzáros tároló rekesz

-Két rész (elől egy kisebb pakoló rész)

A termék környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden portugál szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál Válogatott 2016/17 Galléros poló Anyaga: 100 % pamut mely  technológiájának köszönhetően kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít. Kiváló minőségű, eredeti Nike termék