Portugál Baseball Sapka 2018/19 (piros)

Portugál Baseball Sapka 2018/19 (piros)

POR-18-17

Új termék

Portugál - Baseball sapka

Anyaga:65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

6 990 Ft‎

Ha te is a Cristiano Ronaldo vezette Portugál alakulatnak szurkolsz a 2018-as világbajnokságon, akkor figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, nike, piros, nemzeti logóval ellátott baseball sapkáját, amely állítható pántjának köszönhetően minden korosztály számára kényelmes viseletet biztosít. Elengedhetetlen kelléke ez a szabadtéri meccsnézéseknek, ugyanis rendkívül jól takarja el a nap sugarait, valamint légáteresztő képességének köszönhetően kevésbé izzadunk bele. Mutasd meg te is, hogy a 2016-as Európa Bajnoknak drukkolsz.

A termék főbb jellemzői:

- Anyaga: pamut

- 2018/19-es sapka

- Eredeti Nike termék

- Piros színű

- Könnyen méretre állítható

- Oldalán hímzett Nike logó és nemzeti címerrel ellátott

- Kényelmes viselet, minden évszakban

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ezzel a sapkával színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet.

Portugál 2018/19-es baseball sapka mely kitűnő ajándék lehet minden Portugália szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál Válogatott 2016/17 Galléros poló Anyaga: 100 % pamut mely  technológiájának köszönhetően kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít. Kiváló minőségű, eredeti Nike termék