Portugál Bevonuló pulóver 2018/19 (fehér)

Portugál Bevonuló pulóver 2018/19 (fehér)

Új termék

Portugál bevonuló pulóver 2018/19-es (fehér)

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Portugália válogatottja minden tornán meglepetést tud okozni. Így történt ez a 2016-os Európa bajnokságon is, ahol a Cristano Ronaldo irányította gárda megnyerte a tornát. Most sem szabad lebecsülni őket, ugyanis nagy elszántsággal vágnak neki a világbajnokságnak. Ha te is nekik drukkolsz, és szeretnéd magad úgy érezni, hogy a gárda tagja vagy, akkor válaszd a hivatalos, fehér, nike, nemzeti logóval ellátott, cipzáros bevonuló pulóvert, amelyben majd Ronaldon kívól Nani, Pepe, Éder és Renato Sanches is pályára lépnek majd a mérkőzések előtt.


Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden portugál szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva Portugália válogatottját.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

A termék főbb jellemzői:

-Portugália pulóver, fehér színben
-Hivatalos 2018-19-es modell
-Nike termék, Dri-FIT anyagból
-Végig zipzáras
-Eredeti Nike termék

Válaszd te is és rendeld meg még ma! Szurkolj ebben kedvenceidnek!

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál Válogatott 2016/17 Galléros poló Anyaga: 100 % pamut mely  technológiájának köszönhetően kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít. Kiváló minőségű, eredeti Nike termék