Portugál Széldzseki 2018/19

Portugál Széldzseki 2018/19

Új termék

Portugália 2018/19 Széldzseki

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének sportolás közben még hűvös, szeles hideg időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Ha szeretnél felkészülni időben az őszre, akkor válaszd a Portugál válogatott zöld – piros, nike, nemzeti logóval ellátott széldzsekijét, amely 100 %-ig vízlepergető anyagból készült, így a nagyobb esőben sem ázunk el benne. Mutasd meg te is, hogy a Cristiano Ronaldo vezette válogatott rajongója vagy. Rendkívül kényelmes, jó hőtartó képességgel bír, így a szelesebb napokon sem fázhatunk meg benne. Tökéletes kiegészítője lehet a szabadtéri meccsnézéseknek, de remek ajándékul szolgálhat ismerőseinknek és barátainknak is.


A termék főbb jellemzői:

-Portugália kapucnis széldzseki zöld - piros színben
-Hivatalos 2018-19-es eredeti Nike termék
-A széldzseki deréknál és az új végződésnél bordázott, a megfelelő hőtartás miatt
-Oldalt két cippzárral zárodó zseb
-Nike logó és vasalt klub címer
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható és méretre állítható

A dzseki kitűnő viselet utcára sportolásra egyaránt, farmernadrággal lendületes ,fiatalos megjelenést biztosít.Így nemcsak hovatartozásod mutathatod meg mindenkinek, de divatos sportos termékkel gyarapíthatod portugál kollekciód. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál Válogatott 2016/17 Galléros poló Anyaga: 100 % pamut mely  technológiájának köszönhetően kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít. Kiváló minőségű, eredeti Nike termék