Portugál Edző pulóver 2018/19

Portugál Edző pulóver 2018/19

Új termék

Portugál pulóver 2018/19 (Edző)

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

21 990 Ft‎

Vásárold meg még ma te is a Portugál válogatott hivatalos, fekete, nike, nemzeti logóval ellátott, 3/4 cipzáros, edző pulóverét. Viseld ezt akkor is, amikor kedvenceid találkozóit nézed, vagy éppen te is a saját edzéseden vagy. Remek hőtartó képességgel bír, így bátran ajánljuk a szabadtéri munkavégzéshez is. Kényelmes viseletet biztosít viselőjének. Ha szeretnél hatalmas meglepetést okozni barátaidnak, akkor lepd meg őket névnapjukon vagy születésnapjukon a Cristiano Ronaldo által is előszeretettel hordott felsővel.

A termék főbb jellemzői:
 
-Portugália edző pulóver
-Hivatalos 2018-19-es Nike termék, Dri-FIT anyagból
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden portugál szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a portugál kedvenceknek.

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál Válogatott 2016/17 Galléros poló Anyaga: 100 % pamut mely  technológiájának köszönhetően kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít. Kiváló minőségű, eredeti Nike termék