Portugál válogatott szabadidő 2018/19

Portugál válogatott szabadidő 2018/19

Új termék

Portugál válogatott 2018/19-es Szabadidő együttes

Anyaga:

100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó így kényelmes viselet kimerítő edzések alkalmával is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

35 990 Ft‎

Ugyan már a hidegebb napoknak lassan vége, sosem késő felkészülni a következőkre. Ha szeretné felfrissíteni ruhatáradat, vagy a világbajnokságra keresel egy olyan szettet, amiben megtekintheted kedvenceid találkozóit, akkor válaszd a hivatalos, fekete, nike, cipzáros, nemzeti logóval ellátott, portugál szabadidőruhát. Ebben utaznak Cristiano Ronaldo és csapattársai is a különböző mérkőzésekre, valamint tartanak sajtótájékoztatókat is egy – egy összecsapás előtt és után. Mutasd meg te is, hogy ki a kedvenc csapatod! (


A termék főbb jellemzői:

-Portugália két részes szabadidőruha fekete színben

-Hivatalos, 2018-19-es eredeti Nike termék

-A felső rész végig cipzáros

-Kar végződésnél és deréknál enyhe gumis szűkítés a kényelmes viselet érdekében

-Varrott Porutgál címer

-Nyomott Nike logó

-A nadrág elasztikus húzózsinórral, könnyedén méretre állítható

Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden portugál válogatott szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a portugál foci iránti elkötelezettséged.Siess, rendeld meg most, hogy a közelgő Vb selejtező mérkőzésen már ebben a gyönyörű termékben szurkolhass Portugáliának.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál válogatott 2016/17 Galléros poló

Portugál Válogatott 2016/17 Galléros poló Anyaga: 100 % pamut mely  technológiájának köszönhetően kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít. Kiváló minőségű, eredeti Nike termék