Tottenham mez 2019/20 (Kupa)

Tottenham mez 2019/20 (Kupa)

Új termék

Tottenham Hotspur mez 2019/20 (Kupa)

Anyaga:

100% polyester, amely Dri-Fit technológiával készült, így kialakításának hála hő és izzadság szabályzó. A Dri-Fit anyag eltávolítja a verejtéket a bőrről, ezáltal elősegíti a természetes hűtési folyamatokat, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

A Tottenham együttese a 2018 – 19-es Premier League szezonban a negyedik helyen zárt, még a Bajnokok Ligájában egészen a döntőig menetelt, ahol a rivális Liverpool gárdájától kaptak ki 2-0 arányban. A szurkolók nem csalódottak az eredmény miatt, azonban a 2019 – 20-as esztendőt nem úgy kezdte a londoni szuper alakulat, ahogyan azt sokan várták volna tőlük. Ha a te kedvenc alakulatod is a Tottenham, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Harry Kane, Erik Lamela, Jan Vertonghen vagy éppen Christian Eriksen viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, világoskék, Nike és klub logóval ellátott kupa mezt, amelyben te is az alakulat tagjának tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Ebben büszkén képviselheted kedvenc csapatod címerét. Viseld ezt a baráti focizások alkalmával, vagy akár a testnevelés órákon. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek ebben a gárda összes találkozóját.

A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2019-20-as kupa mez
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Színe: világoskék
-Varrott klub címer
-Hímzett Nike logó
-Galléris kialakítás
-Hímzett Spurs logo
-AIA szponzor nyomtatás


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea ,az United és a Liverpool.A klub vezetői és az edzőtől Mauricio Pochettino remek érzékkel tartja egyben a csapatot,és idén ismét célként tűzik ki maguk elé a rég áhított bajnoki címet..Technológiának köszönhetően a mez szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a termékbe,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a sarkantyúsokat.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass a Tottenhamnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham Hotspur Hazai mez 2018/19 

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó.A Dri-Fit anyag verejtéket távolít el a bőrfelületről, ezáltal elősegíti a természetes bőrhűtés folyamatának gyorsítását.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.