Tottenham mez 2022/23  (vendég)

Tottenham mez 2022/23 (vendég)

Új termék

Tottenham Hotspur vendég mez 2022/23

Anyaga:

 Dri-Fit kialakítással készült 100% polyester termék, mely kiváló hő és izzadság szabályozó. Anyaga verejtéket távolít el a bőrről, ezzel segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

A Tottenham együttese az előző idény végeztével a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott. Itt a Sporting, Frankfurt és Marseille együtteseivel sorsolták össze. Jelenleg három pontot gyűjtöttek egy vereséggel és egy győzelemmel, azonban még van hátra négy mérkőzés, ahol sima lehet a továbbjutás a csoportból. Ha te is a londoni alakulatnak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Harry Kane, Richarlison, vagy éppen Ivan Perisic viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a rendkívül kényelmes, kék színű, nike logóval és klub emblémával vértezett vendég mezt. Nagyszerű ajándék lehet ez az összes ismerősünknek és barátunknak születésnapjuk vagy névnapjuk alkalmával, így egyen felsőben drukkolhattok kedvenceiteknek. Siess, rendeld meg még ma, így a következő találkozón már közösen bíztathatjátok a klubot.

A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2022/23-as vendég mez
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott klub címer
-Fehér szín
-Nike logó
-AIA szponzor nyomtatás


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea , az United és a Liverpool.Technológiának köszönhetően a mez szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a termékbe, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a sarkantyúsokat. Siess rendeld meg most, hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass a Tottenhamnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham Hotspur Hazai mez 2018/19 

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó.A Dri-Fit anyag verejtéket távolít el a bőrfelületről, ezáltal elősegíti a természetes bőrhűtés folyamatának gyorsítását.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.