Tottenham mez 2020/21 (Vendég)

Tottenham mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Tottenham Hotspur mez 2020/21 (vendég)

Anyaga:

100% polyester, amely Dri-Fit technológiával készült, így kialakításának hála hő és izzadság szabályzó.A Dri-Fit anyag eltávolítja a verejtéket a bőrről, ezáltal elősegíti a természetes bőrhűtés folyamatának gyorsítását, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

Ha te vagy a Tottenham együttesének egyik legnagyobb magyarországi szurkolója, akkor nem hiányozhat a gyűjteményedből egyetlen mez sem. Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a gárda hivatalos, sötétzöld, nike és klub logóval ellátott vendég mezét, amelyet maguk a játékosok, köztük Eric Dier, Erik Lamela és Harry Kane is viselnek a meccseken. Ebben te is az alakulat labdarúgójának tekintheted magad. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben is bátran felvehetjük. A csapat már az Európa Liga selejtezőjére készül, ugyanis csak a hatodik helyen végeztek a Premier Leagueban, így szeretnék bővíteni a keretet, bár valószínűleg távozók is lesznek a szigetországiaknál. Felvették a kapcsolatot az Atalanta együttesével Timothy Castagne leigazolásával kapcsolatban, akit a védelembe hoznának. Érdeklődnek Allan Saint-Maximin iránt, aki a Newcastle támadója. A hírek szerint Ryan Sessegnon az Ajax látókörébe került, akiért 25 millió €-t fizethet a holland csapat, még Tanguy Ndombélé után az inter érdeklődik, akiért 50 millió €-t is elkérhetnek az angolok.

A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2020/21-es vendég mez
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Színe: sötétzöld
-Varrott klub címer
-Hímzett Nike logó
-Hímzett Spurs logo
-AIA szponzor nyomtatás


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea ,az United és a Liverpool. Technológiának köszönhetően a mez szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a termékbe,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a sarkantyúsokat.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass a Tottenhamnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham Hotspur Hazai mez 2018/19 

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó.A Dri-Fit anyag verejtéket távolít el a bőrfelületről, ezáltal elősegíti a természetes bőrhűtés folyamatának gyorsítását.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.