Tottenham mez 2020/21  (Hazai)

Tottenham mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Tottenham Hotspur hazai mez 2020/21

Anyaga:

 Dri-Fit kialakítással készült 100% polyester termék, mely kiváló hő és izzadság szabályozó. Anyaga verejtéket távolít el a bőrről, ezzel segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

26 990 Ft‎

A Tottenham együttese a hatodik helyen végzett a 2019/20-as Premier League idényben. Ezzel nem jutott még be az Európa Liga csoportkörébe, selejtezőt kell játszania majd. A csapat szeretne bejutni a sorozatba, ezért a csapatot is meg akarják erősíteni. Felmerült Ainsley Maitland-Niles, az Arsenal 22 esztendős bekkjének szerződtetése, Zeki Celik, a Lille védőjének leigazolása, Ivan Perisic, a Bayern München támadójának megvásárlása, valamint Luis Diaz, a Porto futballistájának megszerzése. Ha te is a szigetországi gárda elkötelezett rajongója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a labdarúgók, köztük Eric Dier, Erik Lamela, vagy éppen Harry Kane viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, nike és klub logóval ellátott hazai mezt. Ez elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Remek ajándék lehet születésnapra vagy akár névnapra is ismerőseinknek és barátainknak egyaránt. Így egyen mezben tudunk szurkolni kedvenc alakulatunk összes Premier League és Európa Liga találkozón.

A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2020/21-es hazai mez
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott klub címer
-Fehér szín
-Nike logó
-Hímzett Spurs logó
-AIA szponzor nyomtatás


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea , az United és a Liverpool.Technológiának köszönhetően a mez szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a termékbe, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a sarkantyúsokat.Siess rendeld meg most, hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass a Tottenhamnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham Hotspur Hazai mez 2018/19 

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó.A Dri-Fit anyag verejtéket távolít el a bőrfelületről, ezáltal elősegíti a természetes bőrhűtés folyamatának gyorsítását.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.