Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Tottenham Hotspur Hazai mez 2018/19 

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó.A Dri-Fit anyag verejtéket távolít el a bőrfelületről, ezáltal elősegíti a természetes bőrhűtés folyamatának gyorsítását.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Nike

23 990 Ft‎

Ha te is a Harry Kane vezette Tottenham együttesének elkötelezett szurkolója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat eredeti, nike és klub logóval ellátott, kék – fehér hazai mezét, amelyet olyan labdarúgók viselnek majd az otthoni találkozókon, mint Christian Eriksen, Dele Alli, Mousa Dembélé, Lucas Moura, Hugo Lloris vagy éppen Kieran Trippier. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Viseld ezt büszkén az iskolába vagy akár az edzéseken is. Mutasd meg, hogy melyik gárda szurkolója vagy. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat és izguljátok végig ebben az egyesület Bajnokok Ligája mérkőzéseit. A Tottenham Anglia legnépszerűbb együttesei közé tartozik, és évről évre közelebb kerül ahhoz, hogy megnyerje a Premier Leaguét. Tottenham 2017-18-as hazai Nike mez mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt.A klub életében meghatározó lesz ez az esztendő hiszen történelme során először játszik Nike szerelésben és az új stadion építése is elkezdődött.A játékosok mint Harry Kane , Dele Alli ,vagy az Argentin származású Erik Lamela ebben a termékben fognak kivonulni a hazai mérkőzésekre átmenetileg a Wembley stadion gyepére.


A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2018-19-es hazai mez
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Tradicionálisan fehér és sötétkék kombináció
-Varrott klub címer
-Hímzett Niker logó
-Kék díszítéssel
-Hímzett Spurs logo
-Hátul a nyak részén hímzett Spurs felirat látható
-AIA szponzor nyomtatás


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea ,az United és a Liverpool.A klub vezetői és az edzőtől Mauricio Pochettino remek érzékkel tartja egyben a csapatot,és idén ismét céként tűzik ki maguk elé a rég áhított bajnoki címet..Technológiának köszönhetően a mez szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a termékbe,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a sarkantyúsokat.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass a Tottenhamnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham mez 2019/20 (Kupa)

Tottenham mez 2019/20 (Kupa)

Tottenham Hotspur mez 2019/20 (Kupa)

Anyaga:

100% polyester, amely Dri-Fit technológiával készült, így kialakításának hála hő és izzadság szabályzó. A Dri-Fit anyag eltávolítja a verejtéket a bőrről, ezáltal elősegíti a természetes hűtési folyamatokat, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.