Tottenham mez 2022/23  (hazai)

Tottenham mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Tottenham Hotspur hazai mez 2022/23

Anyaga:

 Dri-Fit kialakítással készült 100% polyester termék, mely kiváló hő és izzadság szabályozó. Anyaga verejtéket távolít el a bőrről, ezzel segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

A 2019 – 2020-as szezon után ismét a Bajnokok Ligájában láthatjuk majd játszani a Tottenham együttesét. Antonio Conte irányításával a londoni csapat a negyedik helyen végzett a Premier League 2021 – 2022-es kiírásában és jelenleg is gőzerővel készülnek az új szezonra. A csapat megszerezte már a nyáron Richarlisont az Evertontól 58 millió euróért, Yves Bissoumat a Brightontól 29,2 millió euróért, valamint ingyen érkezett Ivan Perisic az inter gárdájától. Messze még az átigazolási piac vége és rengeteg név felmerült az érkezők és távozók listáján is, ám eddig bizakodásra adhat okot az eddig piac a rajongóknak. Fontos azonban, hogy a rajongók is felkészülhessenek időben az új szezonra, ezért piacra is dobták a legújabb, fehér színű, nike logóval és klub emblémával ellátott hazai mezt, amelyet akár nálunk is beszerezhetnek a Tottenham fanatikusai. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

-Tottenham Hotspur 2022/23-as hazai mez
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott klub címer
-Fehér szín
-Nike logó
-AIA szponzor nyomtatás


A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea , az United és a Liverpool.Technológiának köszönhetően a mez szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a termékbe, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a sarkantyúsokat. Siess rendeld meg most, hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass a Tottenhamnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham mez 2018/19 (Hazai)

Tottenham Hotspur Hazai mez 2018/19 

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó.A Dri-Fit anyag verejtéket távolít el a bőrfelületről, ezáltal elősegíti a természetes bőrhűtés folyamatának gyorsítását.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.