Borussia Dortmund 2017/18 Széldzseki

Borussia Dortmund 2017/18 Széldzseki

Új termék

Borussia Dortmund Széldzseki 2017/18

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít A termék kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan,enyhén vízlepergető

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

25 990 Ft‎

Amennyiben te is fanatikus szurkolója vagy a német bajnokságban szereplő Borussia Dortmund együttesének, akkor a figyelmedbe ajánljuk az alakulat hivatalos, fekete, puma, klub logóval ellátott, széldzsekijét, amely tökéletes választás lehet a szeles – esős őszi hétköznapokra. Ezzel a ruhadarabbal az utcára is bátran léphetünk, hiszen modern viseletet képvisel. Anyagának és kialakításának köszönhetően tökéletesen zárt, ezért a viharos szelekben sem fázunk, illetve egy kiadósabb zápor alatt sem ázunk el benne, hiszen vízlepergető is.

A termék főbb jellemzői:

- 2017/18-as Puma dzseki

- DryCell technológiával készült 100% polyester

- Eredeti Puma termék, enyén vízlepergető

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Fekete színű

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

Erős, viharos szélben a kapucni rész összehúzható, ezáltal melegen tartja az izzadt fejbőrt és kiválóan véd az eső elől. 

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a németeket.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában