Borussia Dortmund Szabadidőruha 2020/21 (Fekete)

Borussia Dortmund Szabadinadrág 2020/21 (Fekete)

Új termék

Borussia Dortmund 2019/20 Szabadidőnadrág

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt juttat a ruhába, ezáltal a hő és az izzadság egyszerűen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Puma

17 990 Ft‎

A Borussia Dortmund együttese évről – évre azon dolgozik, hogy megfeleljen szurkolói elvárásainak, ezért igyekszik a játékosok által is viselt termékeket is a szurkolói rendelkezésére bocsátani. Így került a boltok polcaira a csapat hivatalos, fekete – sárga, puma és klub logóval ellátott, cipzáros szabadidőnadrág is, amelyet a labdarúgók, köztük Marco Reus, Jadon Sancho, is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon.Sportolj szabadtéren végezd ebben az edzéseket, vagy épp pihenj benne vasárnaponként, minden alkalomra kényelmes viselet. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok ki együtt a csapat győzelmeit. Ugyan az együttes az előző idényben a Bayern München mögött végzett a tabellán, a Bajnokok ligája szereplés garantált.

A termék főbb jellemzői:

- 2020/21-es szabadidőrnadrág, fekete színben, sárga díszítéssel

- Anyaga: polyester

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű,kényelmes viselet

- Dortmund címer és Puma logóval díszített

Rajongsz a fociért és a kedvenc csapatod a Borussia Dortmund? Ez a modell 2020--21-es idény Puma kollekciójának eleme,a labdarúgók rendszeresen használják edzésre,de sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzéseken előtt, utazásoknál,sajtótájékoztatón és különböző média eseményeken.Az alsó rész mindkét oldalán két zsebbel rendelkezik a cipzáras záródásnak köszönhetően biztonságos helyen tarthatja telefonját kulcsát vagy pénztárcáját anélkül, hogy aggódna elvesztésük miatt.Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig zipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában