Borussia Dortmund Pulóver 2018/19 (BVB)

Borussia Dortmund Pulóver 2019/20 (BVB)

Új termék

Borussia Dortmund Kapucnis Pulóver 2019/20

Anyaga:

81%-pamut- 17 %-polester puha tapintású mely kifejezetten kényelmes viselet hűvös, hideg időben.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

21 990 Ft‎

Ha te is a német bajnokságban szereplő Borussia Dortmund együttesének szurkolsz és szeretnél egy olyan egyedi terméket, amelyet büszkén viselhetsz az utcán és képviselheted benne kedvenc csapatod színeit és címerét, valamint nem fázol meg benne a hidegebb időben sem, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, fekete, puma felirattal és klub logóval ellátott, belebújós, kapucnis felsőjét.A Dortmund együttese folyamatosan azon dolgozik, hogy megfeleljen a szurkoló elvárásainak. Éppen ezért a csapat a Pumával karöltve piacra is dobta a fekete színű, az alakulat logójával ellátott, belebújós, kapucnis pulóverét, amely a Ruhr vidéki fanatikusok egyik kedvenc terméke. Remekül szigetel, így a téli hónapokra is tökéletes, de az őszi és kora tavaszi időjárásban is kitűnő, mivel nagyobb szélben sem fázunk benne. Tökéletes kelléke ez a közös meccsnézéseknek vagy szurkolói találkozóknak is.

A termék főbb jellemzői:

- 2019/20-as Puma puóver, középen Dortmund rövidítéssel

- Eredeti Puma termék, kapucnis viselet

- Kiváló minőségű, kényelmes puha pamut anyagból

- sárga színű felirattal 

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít, és erős, viharos szélben is kiváló védelmet nyújt.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a német alakulatot. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában