Borussia Dortmund Edző pulóver 2019/20 (fekete)

Borussia Dortmund kapucnis pulóver 2020-21

Új termék

Borussia Dortmund kapucnis pulóver 2020-21

Anyaga:

DRY-cell technológiával készült 68%-pamut 32%-polyester kevert kialakítás, mely egy speciálisan beépített szövet, ami egyszerűen szívja fel az izzadságot, ezáltal gyorsan távolítja el a felesleges nedvességet a bőrről és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

22 990 Ft‎

Szurkolj te is a Borussia Dortmund együttesének a csapat hivatalos, fekete, sárga mintával, puma és klub logóval ellátott, hosszú ujjú, 3/4 cipzáros edző pulóverében. Tekintsd te is magad a csapat tagjának ebben a nagyszerű felsőben, amelyben maguk a játékosok, köztük Marco Reus, Mats Hummels, Mario Götze, Jadon Sancho, Julian Brandt, Thorgan Hazard, Maximilian Philipp, Raphael Guerreiro, Paco Alcácer, Noci Schiéz, Axel Witsel, Ömer Toprak vagy éppen Marcel Schmelzer is végzik a tréningeket. Mint minden más nagy európai bajnokságot, a német pontvadászatot is felfüggesztették a koronavírus járvány miatt. Talán a kényszerpihenő nem jött rosszul a Dortmund alakulatának, hiszen a második helyet sikerült megszerezniük a végjátékban a Bayern München mögött, így indulhatnak jövőre is a Bajnokok Ligája küzdelmeiben. Ennek a rajongók örülnek, de talán szeretnék, ha kedvenceik ismét a bajnoki aranyért szállnának harcba az ősi riválissal. Sok pletyka merült már fel a távozók kapcsán, de a legérdekesebb talán Jadon Sancho távozása a Manchester Unitedhez, amit a különböző sajtóorgánumok kész tényként kezelnek. Ha te is a Dortmund gárdájának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan mezt, amelyet a labdarúgók is viselnek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, puma és klub logóval ellátott, sárga alapú, fekete mintás hazai mezt, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Ebben megmutathatod az edzésen, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok ebben a mérkőzéseken.

A termék főbb jellemzői:

- 2020/21--es pulóver

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű, kényelmes puha anyagból

- Sárga színű

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

Már megszokottá vált, hogy a csapatok folyamatosan értékesítik a játékosok által edzésen viselt ruhadarabokat. Ilyen a Borussia Dortmund sárga, puma, klub címerrel ellátott edző pulóvere is, amelyet Reus, Götze viselnek a tréningek közben. Ha mi is szeretnénk érezni azt, hogy a csapat tagjai vagyunk, akkor mindenkinek ajánljuk ezt a ruhadarabot, hiszen tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szimpatizálnak a német alakulattal és éppen hasonló jellegű felsőt keresnek maguknak.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti BVB pulóverben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén. A felsőt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában