Borussia Dortmund Szabadidőruha 2019/20 (Fekete)

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2019/20 (Fekete)

Új termék

Borussia Dortmund 2019/20-as Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt juttat a ruhába, ezáltal a hő és az izzadság egyszerűen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

37 990 Ft‎

A Borussia Dortmund együttese évről – évre azon dolgozik, hogy megfeleljen szurkolói elvárásainak, ezért igyekszik a játékosok által is viselt termékeket is a szurkolói rendelkezésére bocsátani. Így került a boltok polcaira a csapat hivatalos, fekete – sárga, puma és klub logóval ellátott, cipzáros szabadidőruha is, amelyet a labdarúgók, köztük Marco Reus, Mats Hummels, Thorgan Hazard, Mario Götze, Julian Brandt, Jadon Sancho, Shinji Kagawa, André Schürle, Maximilian Philipp, Nico Schulz vagy Paco Alcácer viselnek a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon. Ebben te is az alakulat tagjának tekintheted magad. Végezd ebben az edzéseket, pihenj benne vasárnaponként, vagy végezd ebben a ház körüli teendőket. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok ki együtt a csapat győzelmeit. Ugyan az együttes az előző idényben a Bayern München mögött végzett a tabellán, a szurkolók nem csalódottak, hiszen nem sokkal maradt le az együttes a bajnok mögött, így a következő esztendőben a trónfosztás is meglehet.

A termék főbb jellemzői:

- 2019/20-as szabadidőruha, fekete színben, sárga díszítéssel

- Anyaga: polyester

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű,kényelmes viselet

- Két részes: felső + nadrág

- Dortmund címer és Puma logóval díszített

Rajongsz a fociért és a kedvenc csapatod a Borussia Dortmund? Ez a modell 2019-20-as idény Puma kollekciójának eleme,a labdarúgók rendszeresen használják edzésre,de sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzéseken előtt, utazásoknál,sajtótájékoztatón és különböző média eseményeken.
Az alsó rész mindkét oldalán két zsebbel rendelkezik a cipzáras záródásnak köszönhetően biztonságos helyen tarthatja telefonját kulcsát vagy pénztárcáját anélkül, hogy aggódna elvesztésük miatt.Az együttes eredeti Puma termék, amely a 2019-20-as szezon új terméke. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig zipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában