Borussia Dortmund Edző póló 2019/20 (fekete)

Borussia Dortmund Edző póló 2019/20 (fekete)

Új termék

Borussia Dortmund Póló 2019/20 (fekete)

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és izzadság szabályozó funkcióval bír, így viselőjének kifogástalan szellőzését garantál erőteljes,intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

14 990 Ft‎

Hamarosan megkezdődik a német labdarúgó bajnokság 2019/20-as szezonja, amelyet nagyon várnak már a Borussia Dortmund fanatikusai, hiszen bizakodva várhatják az újabb harcot a Bayern Münchennel a bajnoki címért, ugyanis a német szuperkupában a Dortmund már 2-0-ra legyőzte a rivális bajor alakulatot, kárpótolva ezzel a szurkolókat a tavalyi második helyért. A csapat két ponttal maradt le a piros – fehérek mögött úgy, hogy sokáig listavezetők voltak. Ha te is a sárga – feketéknek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Marco Reus, Mats Hummels, Mario Götze, Jadon Sancho, Julian Brandt, Thorgan Hazard, Maximilian Philipp, Raphael Guerreiro, Paco Alcácer, Noci Schiéz, Axel Witsel, Ömer Toprak vagy éppen Marcel Schmelzer is viselnek a tréningeken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete – sárga, puma és klub logóval ellátott edző pólót. Anyagának köszönhetően tökéletes kiegészítője lehet a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek. Menj el benne edzésre, vagy akár futni, de feldobhatod vele a szürke hétköznapjaidat is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok ebben kedvenc együtteseteknek.

A termék főbb jellemzői:

- Dortmund 2019/20-as edző póló

- eredeti Puma termék

- kiváló minőségű

- anyaga: polyester

- fekete színű

- BVB címeres, elején Evonik felirat

- Puma jellel díszített

Mint minden együttes, így a Borussia Dortmund sem hiányozhat azok közül az alakulatok közül, amelyek piacra dobják a játékosok által az edzésen viselt felszereléseket. Ez sok szurkoló álma, ugyanis ezzel egy lépessel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy mi is a csapat tagjainak képzelhessük magunkat. Remek választás ez a fekete, puma, klub logóval ellátott póló az otthoni és konditermi edzésekhez, de futáshoz és focizáshoz is kiváló. Jó légáteresztő képességgel bír, így nehezebben izzadunk le benne.A csapat egész szezonban ezt az edző pólót fogja használni az edzéseken, a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra, utazásra, bemelegítésre.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a németeket. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában