Borussia Dortmund Baseball Sapka (2019/20)

Borussia Dortmund Baseball Sapka (2019/20)

BOR/POL6-2

Új termék

Borussia Dortmund 2019/20-as Baseball sapka

Anyaga:100%-pamut- Hátul állítható a tetszőleges méretre

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék, Dortmund klub logóval ellátva

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

6 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te is a Borussia Dortmund együttesének vagy a fanatikus rajongója és válaszd a hivatalos, sárga – fekete, puma és klub logóval ellátott baseball sapkát, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de a nyári melegből sem hiányozhat, hiszen büszkén képviselheted benne kedvenceid címerét és színeit. Ugyan a csapat sokáig vezette a 2018/19-es idényben a Bundesligát, a nagy rivális Bayern München együttese hatalmas hajrában, két pont előnnyel megnyerte a német labdarúgó bajnokságot. A szurkolók azonban korántsem lehetnek csalódottak, hiszen az alakulat már gőz erővel készül a következő esztendőre, ahol szeretnék letaszítani a trónról a bajor gárdát. A csapat megszerezte a Bayern védőjét, Mats Hummelst 30,5 millió €-ért, valamint Paco Alcácert a Barcelonától 21 millió €-ért a középpályára, még a bal és a jobb szélre leigazolta Julian Brandtot és Thorgan Hazardot 25 és 25,5 millió €-ért, így joggal várhatják a rajongók a következő esztendőt. Távozókból sincs hiány azonban a német sztáralakulatnál, hiszen Abdou Diallo a Paris – Saint Germain együtteséhez szerződött 32 millió €-ért, még Maximilian Philipp a Dinamo Moszkvához csatlakozott 20 millió €-ért cserébe, valamint Shinji Kagawa 3 millió €-ért a Real Zaragozához tette át székhelyét.

A termék főbb jellemzői:

- 2019/20-as Baseball sapka

- anyaga: 100%-pamut

- fekete alapszín, sárga kombinációval

- eredeti Puma termék

- BVB címeres

- kényelmes viselet

Rajongsz a fociért és a kedvenc csapatod a Borussia Dortmund?

Legyél igazi Borussia Dortmund rajongó ezzel a kiváló minőségű Baseball sapkával!

Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a remek termék,melyet viselhetsz télen és nyáron, mindkét időszakra praktikus viselet.

Kitűnő ajándék lehet Borussia Dortmund rajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki elkötelezett a klub iránt.

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában