Paris Saint Germain sportszár 2019/20 (Hazai)

Paris Saint Germain sportszár 2019/20 (Hazai)

Új termék

Paris Saint-Germain hazai sportszár 2019/20

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 4% pamut, 14% poliészter, 4% spandex amely garantálja a tökéletes kényelemet, és a lábnak a kellemes szellőzését intenzív sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

6 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Paris – Saint Germain szurkolója. Vásárold meg még ma a csapat hivatalos, sötétkék, nike és Paris felirattal ellátott sportszárát, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani, Pablo Sarabia, Ander Herrera, Ángel Di Maria, Thiago Silva, Marco Verratti, Leandro Paredes, Presnel Kimpembe, Julian Daxler, Marquinhos, Abdou Diallo vagy éppen Thomas Meunier viselnek majd a mérkőzéseken. Ha már beszerezted a 2019 – 20-as esztendőre készült mezt és shortot, akkor a teljes szetthez ez sem hiányozhat a kiegészítők közül. Végezd ebben az edzéseket, vagy akár tekintsd meg benne kedvenceid összes találkozóját. Remek ajándék lehet születésnapra vagy névnapra barátainknak. Anyagának köszönhetően jó vízáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyen, így megóv minket a kellemetlen szagoktól is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!


A termék főbb jellemzői:

- Sötétkék színű

- Anyagában szőtt Paris felirat

- Eredeti Nike termék

- Anatómiai kialakítás, párnázott kialakítás

- anyaga: 100% polyester

PSG 2019/20-as hazai sportszár eredeti Nike minőségben mely elsősorban sportolásra készült .Technológiának köszönhetően,Nike Swoosh ból készült,így szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít, kánikulában is kevésbé izzadunk.
Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint-Germain  2017-2018-as vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív erőteljes sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában