Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Új termék

Paris Saint-Germain  2017-2018-as vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív erőteljes sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

Paris Saint Germain 2017/18-as vendég mez, sárga színben,amin látható a klub címere és a Nike logó.A tavalyi szezonban sokan féltették az egyesületet, de a korábbi Sevillai sikeredző Unai Emery ismét bizonyította, hogy mestere a szakmának és remek gárdát kovácsolt a csapatból. Hatalmas meglepetésként a Párizsiknak sikerült megszerezni Neymar-t a Barcelonától ,aki Messi "árnyékaként" nem látta biztosítottnak jövőjét a katalánoknál, ezért elképesztő összegért 220-millió euróért áttette székhelyét a Francia fővárosba. Ezt a mezt még olyan játékosok mint Thiago Silva, Marco Verratti, Edinson Cavani, Blaise Matuidi vagy az Argentin Ángel di Maria fogja viselni az idegenbeli mérkőzéseken.


A termék főbb jellemzői:

- Sárga szín,oldalsó díszítéssel 

- Fly Emirates szponzor logó

- Eredeti Nike termék

- "V"nyakú kialakítás,kényelmes viselet

- Nike jellel és címerrel ellátott

- Anyaga: 100% polyester

A PSG csapata a francia bajnokságban most lemaradt a dobogó legfelső fokáról, ám szurkolói mégsem annyira csalódottak, mint a Bajnokok Ligája kiesés miatt. A klub igyekezett némi színt belevinni a következő szezon szerelésébe, ezért úgy döntöttek, hogy sárga alapja lesz a vendég meznek, ami az idei elvárásoknak megfelelő modernitást biztosít. Minden olyan rajongó számára kötelező darab, akik rajonganak a párizsi alakulatért.A mezt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít, kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.
Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Paris Saint Germain gyerek mez 2017/18 (Hazai)

Paris Saint Germain gyerek mez 2017/18 (Hazai)

Paris Saint Germain gyerek mez 2017/18 (Hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában