Paris Saint Germain mez 2018/19 (Hazai)

Paris Saint Germain mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Paris Saint-Germain mez 2018/19-es (Hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

A Paris Saint Germain együttese évről – évre azon dolgozik, hogy a klub folyamatosan a legjobbak között legyen és eleget tegyen a szurkolók elvárásainak. A gárda ennek megfelelően cselekszik, és ahhoz, hogy a szurkolók a megfelelő felszerelésben tudják végig izgulni kedvenceik mérkőzéseit a bajnokságban, az alakulat bemutatta a 2018/19-es szezonra készült, hivatalos, nike és klub logóval ellátott, kék alapú, piros mintás, hazai mezét, amelyben a Neymar irányította párizsi csapat fog pályára lépni. Ha te is a franciáknak szurkolsz, akkor válaszd te is ezt a felsőt, és szurkolj ebben a kedvenceknek. Lepd meg vele ismerőseidet esetleg barátaidat valamilyen jeles eseményen! 


A termék főbb jellemzői:

- Sötétkék színű

- Fly Emirates feliratos

- Eredeti Nike termék

- Piros csíkkal díszített,a Nike idei új designja

- Nike jellel és címerrel ellátott

- anyaga: 100% polyester

A mezt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít, kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.
Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint-Germain  2017-2018-as vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív erőteljes sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában