Árcsökkenés
Paris Saint Germain mez 2021/22 (Hazai)

Paris Saint Germain mez 2021/22 (Hazai)

Új termék

Paris Saint Germain mez 2021/22 (Hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester. A termék kialakításának köszönhetően kiválóan szabályozza a hőt és izzadságot, ezáltal garantálja a tökéletes szellőzést viselőjének, sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

23 990 Ft‎

27 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Paris-Saint Germain csapata már Európa legjobbjai között van. A csapat valószínűleg jövőre is megnyeri a francia bajnokságot, valamint harcban lesz a Bajnokok Ligája győzelemért vívott harcban. A csapat ennek megfelelően erősítésekbe kezdett. Megszerezték az inter gárdájától Achraf Haikimit 60 millió €-ért, valamint a friss Európa Bajnok Gianluigi Donnarummát az ac milan együttesétől, illetve Sergio Ramost is a Real Madrid gárdájától ingyen. Mellettük még a liverpool középpályása, Georginio Wijnaldum is Párizsba tette át a székhelyét szintén ingyen. Ha te is a PSG-nek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a fent említett labdarúgók is pályára lépnek majd a bajnokságban és a BL-ben, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, klub logóval ellátott hazai mezt! Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljatok együtt kedvenceitek sikeréért.


A termék főbb jellemzői:

- Sötétkék színű

- Accor live limitless felirat

- Eredeti Nike termék

- Piros és fehér csíkokkal díszített,a Nike idei új designja

- Nike jellel és címerrel ellátott

- anyaga: 100% polyester

A mezt úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít, kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.
Ez a termék kitünő ajándék lehet minden PSG szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint-Germain  2017-2018-as vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív erőteljes sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában