Paris Saint Germain mez 2019/20 (Vendég)

Paris Saint Germain mez 2019/20 (Vendég)

Új termék

Paris Saint-Germain mez 2019/20 (vendég)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester.A DRI-Fit kialakítás egy különlegesen kiépített szövet, mely felszívja az izzadságot a bőrről, így könnyedén eltünteti a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát miközben bőre hűvös marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

Ha te is a Paris – Saint Germain együttesének szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani, Pablo Sarabia, Ander Herrera, Ángel Di Maria, Thiago Silva, Marco Verratti, Leandro Paredes, Presnel Kimpembe, Julian Daxler, Marquinhos, Abdou Diallo vagy éppen Thomas Meunier viselnek majd a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, narancssárga, klub logóval ellátott vendég mezét, amelyben könnyedén te is a csapat tagjának tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Szurkolj ebben az alakulat várva várt Bajnokok Ligája sikeréért. Ugyan minden rajongó csalódott Gianluigi Buffon távozása miatt, mindenki bízik a jó szereplésben. Ebben mindenkinek megmutathatod, hogy kiért dobog a szíved. Anyagának köszönhetően a melegebb időben is bátran felvehetjük, így a nyári melegben sem izzadunk bele olyan könnyen. Siess, rendeld meg még ma. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és drukkoljatok ebben kedvenceiteknek.

A termék főbb jellemzői:

- Narancssárga színű

- Accor Live Limitless felirat

- Eredeti Nike termék

- Nike jellel és címerrel ellátott

- anyaga: 100% polyester

A mezt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít, kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint-Germain  2017-2018-as vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív erőteljes sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában