Paris Saint Germain Neymar mez 2018/19

Paris Saint Germain Neymar gyerek mez 2018/19

Új termék

Paris Saint-Germain Neymar mez 2018-19-es 

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás közben is.A mezen eredeti betűtípussal Neymar felirat olvasható.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Ha gyermeke is a PSG együttesének szurkol és szeretne a 2018/19-es idényre egy olyan mezt, amelyben végig izgulhatja a csapat mérkőzéseit, akkor válassza a gárda legnagyobb sztárjának, Neymarnak a hazai mezét.Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Lepje  meg gyermekét,unokáját vagy közeli hozzátartózóját,, de karácsonyi ajéndékként is remek ajándék. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Viseld te is büszkén kedvenceid színeit. A Paris Saint Germain együttese évről – évre azon dolgozik, hogy a klub folyamatosan a legjobbak között legyen és eleget tegyen a szurkolók elvárásainak. A gárda ennek megfelelően cselekszik, és ahhoz, hogy a szurkolók a megfelelő felszerelésben tudják végig izgulni kedvenceik mérkőzéseit a bajnokságban, az alakulat bemutatta a 2018/19-es szezonra készült, hivatalos, nike és klub logóval ellátott, kék alapú, piros mintás, hazai mezét, amelyben a Neymar irányította párizsi csapat fog pályára lépni. Ha te is a franciáknak szurkolsz, akkor válaszd te is ezt a felsőt, és szurkolj ebben a kedvenceknek. Lepd meg vele ismerőseidet esetleg barátaidat valamilyen jeles eseményen! 


A termék főbb jellemzői:

- Neymar JR felirat, sötétkék színű

- Fly Emirates feliratos

- Eredeti Nike termék

- Piros csíkkal díszített,a Nike idei új designja

- Nike jellel és címerrel ellátott

- anyaga: 100% polyester

A mezt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít, kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.
Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Neymar rajongó részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint-Germain  2017-2018-as vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív erőteljes sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában