Paris Saint Germain sportszár 2021/22 (Hazai)

Paris Saint Germain sportszár 2021/22 (Hazai)

Új termék

Paris Saint-Germain hazai sportszár 2019/20

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 4% pamut, 14% poliészter, 4% spandex amely garantálja a tökéletes kényelemet, és a lábnak a kellemes szellőzését intenzív sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

A Paris – Saint Germain együttese óriási forrásokat mozgat meg annak érdekében, hogy az eddiginél is ütőképesebb csapatot rakjon össze a következő esztendőre. A védelmet és a középpályát már megerősítették, hiszen érkezett Achraf Hakimi az internazionale gárdájától 60 millió €-ért, valamint megvásárolták a Porto középpályását, Danilo Pereira-t 16 millió €-ért. Most talán már csak a támadósort kell frissíteni, hiszen több forrás is úgy tudja, hogy Kylian Mbappé a Real Madrid alakulatához szerződik. Az ő helyettese lehet az FC Barcelonától távozó Lionel Messi, aki nem hosszabbította meg lejáró szerződését a katalán alakulattal. Ha te is a párizsi klubnak drukkolsz és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt, amelyben maguk a labdarúgók is pályára lépnek majd az elkövetkezendő idényben, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, PARIS felirattal ellátott hazai sportszárat. Ez tökéletes ajándék lehet születésnapra vagy névnapra ismerőseinknek vagy barátainknak akkor, ha már meg van a hozzá való mez és short is.


A termék főbb jellemzői:

- Sötétkék színű

- Anyagában szőtt Paris felirat

- Eredeti Nike termék

- Anatómiai kialakítás, párnázott kialakítás

- anyaga: 100% polyester

PSG 2021/22-es hazai sportszár eredeti Nike minőségben mely elsősorban sportolásra készült. Technológiának köszönhetően,   Nike Swoosh ból készült, így szellőzése kifogástalan,  kényelmes viselet utcára, akár sportolásra. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít, kánikulában is kevésbé izzadunk.
Ez a termék kitünő ajándék lehet minden PSG szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint Germain mez 2017/18 (Vendég)

Paris Saint-Germain  2017-2018-as vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív erőteljes sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában