Atletico Madrid Póló 2017/18 (piros)

Atletico Madrid Póló 2017/18 (piros)

Új termék

Atletico Madrid 2017-18-as póló 

Anyag:

95% pamut- 5%-Elasztán  mely a gyártási technológiájának és kevert anyagának köszönhetően kényelmes viselet, szellőzése kifogástalan.

Kiváló mlinőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

15 990 Ft‎

Ugyan nyáron nem a legjobb dolog még rövidujjúban sem sétálni az utcán, de az Atletico Madrid piros, nike, klub logóval ellátott pólóját mégis magunkra ölthetjük. Jól szellőzik, így a nyári forróságban sem izzadunk bele. Minden igazi fanatikus számára kötelező, akik szeretnék palettájukat színesíteni. Megfelelő lehet otthoni viseletre is, de iskolába járni is remek, valamint edzésekre is kiváló. Nem véletlen, hogy a Griezmann, Torres vagy Godin féle játékosok is előszeretettel hordják ezt.

A termék főbb jellemzői:


-Atletico Madrid 2017-18-as póló, piros színben
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Apró gallér ,gombos záródás
-Hímzett Nike logó
-Varrott klub címer

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a spanyolokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában