Atletico Madrid Edzőpóló 2019/20 (piros)

Atletico Madrid Edzőpóló 2019/20 (piros)

Új termék

Atletico Madrid Edzőpóló 2019-20-as (piros)

Anyag:

95% pamut- 5%-Elasztán,melynek gyártási technológiája és kevert anyaga garantálja a kényelmes viseletet, szellőzése tökéletes melegebb napokon is.

Kiváló mlinőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

15 990 Ft‎

Az Atletico Madrid már hosszú ideje mindig kiemelkedő helyen végez a spanyol bajnokságban, illetve a Bajnokok Ligájában is jól teljesítenek általában, ugyanakkor a csapat most elvesztette legnagyobb sztárját, Antoine Griezmann-t. Vajon képes lesz-e az újonnan érkezett portugál fiatal, Joao Felix betölteni az űrt? Amennyiben te is kiváncsian várod a gárda következő idényét, és szeretnél magadnak egy olyan kelléket, amellyel kifejezheted kedvenc egyesületed iránti elhivatottságod és hűséged, akkor a figyelmedbe ajánljuk a piros színű, hivatalos, eredeti, 2019/20-as, Nike márkajellel és Atletico Madrid klub logóval ellátott edzőpólónkat, amely kiválóan funkciónál különböző edzőgyakorlatok esetén, de a szurkolói találkozók elengedhetetlen kelléke is. Izguld végig a meccseket ebben a pólóban, és mutasd meg, melyik csapatot támogatod! Siess, rendeld meg ma!

A termék főbb jellemzői:


-Atletico Madrid 2019-20-as póló, piros színben
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Hímzett Nike logó
-Varrott klub címer

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a spanyolokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában