Atletico Madrid Szabadidőruha 2020/21

Atletico Madrid Szabadidőruha 2020/21

Új termék

Atletico Madrid Szabadidőruha 2020/21 (kheki-méregzöld)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, Intenzív igénybevétel esetén is megteremti a kényelmes viseletet, köszönettel izzadság elvezető funkciójának, amelyet a hő és verejtékelvezető szövete tesz lehetővé.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

37 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Atletico Madrid együttesének legnagyobb szurkolója Magyarországon. Rendeld meg akár már ma a csapat hivatalos, méregzöld és kheki színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttesét, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Diego Costa is viselni szokott a mérkőzések előtti utazások alkalmával, vagy a sajtótájékoztatókon. A csapat tagja volt az előző idényben Álvaro Morata, aki a szezon végén távozott, hiszen lejárt a kölcsönszerződése a klubnál, viszont a spanyol gárda elégedett volt a teljesítményével, így végleg megvásárolta őt 56 millió € ellenében a Chelsea gárdájától. Ha te is szeretnél a csapattársa lenni, akkor ebben a melegítőben ezt megteheted, hiszen elképzelheted benne, hogy te is a csapattal utazol a találkozókra. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljátok végig ebben a következő esztendők találkozóit.

 

A termék főbb jellemzői:

-Atletico Madrid 2020/21-es szabadidőruha, kheki és méregzöld színkombinációval
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-A derék része zsinórral könnyedén méretre állítható
-Hímzett Nike logó
-Alsón-felsőn is két-két zseb,az alsó résznél a bokánál cipzáras záródás
-Varrott klub címer 

Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Az utcai viseletre és sportolásra kifejlesztett Atletico Madrid szabadidőruha a klub címerével és a Nike emblémával tökéletes megjelenést biztosít.Az Argentin siker edző Diego Simeone lelkesedése, elhivatottsága és alázata meghozta a régóta várt sikereket a matracosok háza táján,kisugárzása a még a semleges szurkolót is magával ragadja.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában