Atletico Madrid Pulóver 2019/20 (fekete)

Atletico Madrid Pulóver 2019/20 (fekete)

Új termék

Atletico Madrid  pulóver 2019/20-as (fekete)

Anyaga:

A termék DRI-FIT technológiával gyártott, 100% polyester, ami egyben hő és verejtékelvezető funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a kifogástalan szellőzést, ezzel megteremtve a tökéletes kényelmet sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Ha te is elkötelezett rajongója vagy az Atletico Madrid csapatának, és ezt mindenki számára megszeretnéd mutatni, akkor itt az idő, hogy megvásárold a 2019/20-as idény, eredeti, hivatalos, Nike márkajellel és Atletico Madrid klublogóval ellátott, fekete színű pulóverét, amelyben a következő szezon legfontosabb rangadóit végig izgulhatod. Ez a darab elengedhetetlen kelléke lehet egy igazán fanatikus szurkoló ruhatárjának. A pulóver kiváló választás lehet hidegebb napokon, edzések alkalmával egyaránt. A spanyol gárda sikeresen második helyen zárta a bajnokságot ezzel kvalifikálva magát a következő idény Bajnokok Ligájába. Az alakulatnak óriási mérföldkő lenne a BL-sorozat megnyerése, ugyanis ezt még sosem sikerült véghezvinniük. Diego Simeone nagyszerű taktikai érzékével azonban ez a cél megvalósítható, ezért ennek érdekében újdonsült játékosokat igazoltak le a keretbe, amelyek pozitív változást hozhatnak a jövőben. Támogasd te is kedvenc gárdád, ugyanis rendkívűl fontos időszak kezdődik meg hamarosan a csapat számára!

A termék főbb jellemzői:

-Atletoco Madrid pulóver fekete színben
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Varrott piros Nike logó végig cipzáros
-Hímzett  klub címer
-Piros csíkok középen

Már megszokottá vált, hogy a csapatok folyamatosan értékesítik a játékosok által viselt ruhadarabokat Ha mi is szeretnénk egy ilyen felsőt amiben kényelmesen sportolhatunk akkor mindenkinek ajánljuk ezt a ruhadarabot, hiszen tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szimpatizálnak a spanyol alakulattal és éppen hasonló jellegű terméket keresnek maguknak. Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Atletico Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.A pulóvert úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában