Atletico Madrid Póló 2020/21 (zöld)

Atletico Madrid Póló 2020/21 (zöld)

Új termék

Atletico Madrid póló 2020/21-es idény (méregzöld)

Anyag:

95% pamut- 5%-Elasztán,melynek gyártási technológiája és kevert anyaga garantálja a kényelmet, szellőzése kifogástalan melegebb napokon is, ezáltal tökéletes választás lehet sportolásra egyaránt.

Kiváló mlinőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

15 990 Ft‎

A spanyol bajnokság nemrég ért véget. A koronavírus járvány miatt félbeszakított küzdelmet az újrakezdés után a Real Madrid együttese nyerte meg, amelynek a városi rivális Atletico Madrid szurkolói egyáltalán nem örülnek. Bár a csapat teljesítménye bíztató, a csapat a harmadik helyen zárt a spanyol pontvadászatban. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is felvesznek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, méregzöld színű, nike és klub logóval ellátott pólót, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így ez a felső tökéletesen alkalmas sportoláshoz is, ugyanis a nagyobb melegben sem izzadunk bele annyira. Kényelmes és sportos viseletet biztosít mindenki számára. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és együtt szurkolhattok ebben a felsőben kedvenc labdarúgóitoknak. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:


-Atletico Madrid 2020/21-es póló, méregzöld színben
-Hivatalos, eredeti Nike termék
-Apró gallér ,gombos záródás
-Hímzett Nike logó
-Varrott klub címer

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Atletico szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a spanyolokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico Madrid Baseball Sapka (kék)

Atletico-Madrid-Baseball sötétkék sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Hasonló termékek ebben a kategóriában